ανδρας ή γυναικα, μονος ή με τη δικη σου επιλεκτη ομαδα κρουσης!

Έλα στην Airsoft City και απέδειξε τι μπορείς πραγματικά να πετύχεις!

Αναμετρηθείτε διασκεδάζοντας μεταξύ σας ή με άλλη αντίπαλη ομάδα.
Για την συμμετοχή ΔΕΝ απαιτείται ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων.

Σε αντίθεση με το Paintball δεν υπάρχει χρώμα και βασίζεται αποκλειστικά στο Σύστημα Τιμής και στην ειλικρίνεια και άμυλα των συμμετεχόντων να παραδεχτούν το χτύπημα και να αποχωρήσουν προσωρινά από τη μάχη.

Ταυτόχρονα η ύπαρξη κριτών, καθώς και ειδικές «τεχνικές» εξασφαλίζουν την δίκαιη διεξαγωγή του παιχνιδιού.

Βασίζεται αποκλειστικά στην ειλικρίνεια των συμμετεχόντων να παραδεχτούν το χτύπημα και να αποχωρήσουν προσωρινά από τη μάχη αποσυρώμενοι στο σημείο Respawn, από όπου θα «αναγεννηθούν» άμεσα και θα ξαναμπούν στο παιχνίδι, όπως ορίζεται από τους κανόνες του κάθε σεναρίου. Αποτελεί την βάση του παιχνιδιού και με τους κανόνες ασφαλείας εξασφαλίζει την ομαλή πορεία του.

Στις εγκαταστάσεις της Airsoft City οι παίκτες μπορούν να διαλέξουν απο τα παρακάτω παιχνίδια:

Κατάληψη σημείου - Capture the Flag

Η κάθε ομάδα προσπαθεί να φτάσει στο αρχηγείο της αντίπαλης ομάδας και να πάρει την αντίπαλη σημαία εξουδετερώνοντας τους υπερασπιστές της.

Υπεράσπιση σημείου - King of the Hill

Μια ομάδα παικτών αμύνεται σε συγκεκριμένο χώρο στο πεδίο. Σκοπός της αντίπαλης ομάδας είναι να καταλάβει το σημείο ή να εξουδετερώσει τους αντιπάλους μέσα σε ορισμένο χρονικό περιθώριο.

Γενική αψιμαχία - Team Death Match

Οι παίκτες ξεκινούν σε ομάδες ή ο καθένας μόνος του σε έναν αγώνα μέχρι «τελικής πτώσης».

Κατάληψη πεδίου - Capture the City

Οι ομάδες καλούνται να σηκώσουν την σημαία τους σε 10 διαφορετικά σημεία του πεδίου σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Νικήτρια ειναι η ομάδα που η σημαία της θα κυματίζει στα περισσότερα ή σε όλα τα σημεία.

Ναι, με κατώτατο ηλικιακό όριο τα 13 έτη. Για την συμμετοχή όλων των ανήλικων φίλων μας σε δραστηριότητες στον χώρο της Airsoft City απαιτείται η έγγραφη έγκριση του γονέα ή νόμιμου κηδεμόνα τους σε υπεύθυνη δήλωση που παρέχεται από εμάς.
Ειδικά για τους συμμετέχοντες ηλικίας από 13 έως και 15 ετών απαιτείται και η συνοδεία από έναν γονέα ή κηδεμόνα.